Emilie Radford sitter i en skinnstol i Crowe Vika

Student og deltidsrevisor 

18.03.2022
Emilie Radford sitter i en skinnstol i Crowe Vika
Emilie Radford, revisormedarbeider i Crowe.
Emilie Radford kombinerte studier på BI med deltidsjobb hos oss. Hun synes ordningen var strålende. I dag er hun fortsatt her som revisormedarbeider!

– Det er en stor fordel å jobbe ved siden av studiene. Jeg hadde god nytte av erfaringene fra jobb på skolen. Jeg fikk en større forståelse for fagene og hvordan ting faktisk fungerer i praksis, sier Emilie, som opprinnelig er fra Årnes i Akershus, men som nå er bosatt i nærheten av jobb i hovedstaden.

Regnskap og revisjon

Under studiene jobbet hun en dag i uken hos oss– Jeg jobbet som revisormedarbeider, og arbeidsoppgavene mine besto derfor hovedsakelig av revisjon av regnskap. I tillegg hadde jeg kunder som jeg utarbeider årsregnskapet for. Arbeidsoppgavene var varierte, og krevde tett kontakt med kundene.
 
 

Spennende arbeidsdager

Emilie Radford har jobbet hos oss siden september 2017, og synes studentordningen fungerte godt.

Jeg ble satt i kontakt med selskapet gjennom bekjente, og var deretter på et hyggelig intervju før jeg fikk jobben. Dette er en super arbeidsplass. Det er et godt arbeidsmiljø her, og dyktige kolleger som alltid er villige til å hjelpe. Jeg fikk mye ansvar som student og fikk delta i hele revisjonsprosessen. Læringskurven som ny er derfor bratt. Hver arbeidsdag er spennende.