Strong market position in the key economic centers

Internationale klanten

In hun dagdagelijkse werkzaamheden worden multinationals en transnationale ondernemingen met wereldwijde activiteiten geconfronteerd met een mengelmoes van financiële, fiscale, IT en operationele uitdagingen, zowel op hun bestaande markt als op de markt die ze nog willen ontwikkelen.

Succesvolle multinationals kunnen geen vooruitgang boeken zonder een Verzekerings- en Adviesbureau dat kan rekenen op de steun van een wereldwijd netwerk van kantoren, waarvan de professionals hun taal, cultuur, bezorgdheden, visie en bedrijfsdoelstellingen delen.

Crowe | Callens, Pirenne, Theunissen & C° is verbonden met  Crowe Global, die wereldwijd tot de 10 grootste Audit en Accountancy netwerken behoort en kan internationale klanten ondersteunen door zijn uitstekend dienstenaanbod volledig af te stemmen op de behoeften van internationale bedrijven.

Met meer dan 750 kantoren in meer dan 130 landen en meer dan 33.000 werknemers is ons netwerk echt wereldwijd aanwezig.

Wat maakt ons Mid Tier netwerk anders ?

Onze sterke marktpositie, zowel in de belangrijkste economische centra (zoals China, de Verenigde Staten, de regio Azië / Stille Oceaan, het Midden-Oosten en Centraal-Amerika) als in onze buurlanden (Duitsland, Frankrijk, GB, Nederland).

Al onze aangeboden diensten worden ondersteund door ons netwerk: 

Crowe Horwath HTL

Sinds 1915 handhaaft Horwath Hotel, Tourism and Leisure Consulting zijn status van nummer één van de wereld als horeca consulting organisatie. Horwath HTL is de keuze van de industrie voor een professionele en deskundige dienstverlening wereldwijd. Horwath HTL vormt een afzonderlijk en integraal onderdeel van ons wereldwijd internationaal netwerk en biedt ook aan Belgische hotel- en toerisme operatoren in België volledige oplossingen aan.

Dankzij de betrokkenheid in duizenden projecten over de jaren heen, heeft Horwath HTL een uitgebreide en grondige kennis vergaard betreffende de behoeften van hotels, vastgoedondernemingen en financiële instellingen.

Vandaag is Horwath HTL de grootste adviesorganisatie ter wereld, gespecialiseerd in de horeca industrie, met 50 kantoren in 39 landen. Horwath HTL krijgt erkenning voor zijn brede, analytische en innovatieve aanpak bij de dienstverlening naar klanten, zowel lokaal, regionaal als internationaal.

Horwath HTL is gespecialiseerd in volgende gebieden:

  • Hotel Asset Management
  • Hotel Planning & ontwikkeling
  • Toerisme & Vrijetijdsdiensten
  • Hotel taxaties
  • Strategisch advies

Met de hulp van deze vakexperten geloven we dat Crowe | Callens, Pirenne, Theunissen & C° het verschil kan maken in het aanbieden van externe audit diensten en risk consulting diensten aan de Hotel en Toerisme sector in België.

Al onze aangeboden diensten worden ondersteund door ons netwerk.

CHAN Healthcare

Crowe Global en CHAN Healthcare hebben hun krachten gebundeld om binnen de zorgsector wereldwijd één van de grootste en meest ervaren dienstverleners in interne audit, risk management en financiële adviesdiensten te creëren.

CHAN Healthcare levert alle interne auditdiensten die een non-profit organisatie in de gezondheidszorg nodig zou kunnen hebben om haar activiteiten te verbeteren – van het implementeren van ons risicogebaseerd Interne Audit Model, tot het aanleveren van diensten met betrekking tot codering en compliance, IT en  bestuursopleiding.

Samen met de plaats van onze firma binnen de Crowe Global’s Healthcare Specialty Group, versterkt deze combinatie de mogelijkheid van Crowe | Callens, Pirenne, Theunissen & C° om de dienstverleners binnen de gezondheidszorg in België (ziekenhuizen, nationale ziektekostenverzekeraars, locale publieke zorginstellingen, rusthuizen, zorgvoorzieningen voor ouderen) te helpen om nieuwe risico’s en financiële kwesties te beperken.

Al onze aangeboden diensten worden ondersteund door ons netwerk.

Contacteer ons

Jan Van Brabant
Jan Van Brabant
International Audit & Risk Person
Callens, Pirenne, Theunissen & Co.