Strong market position in the key economic centers

Internationale klanten

In hun dagdagelijkse werkzaamheden worden multinationals en transnationale ondernemingen met wereldwijde activiteiten geconfronteerd met een combinatie van financiële, fiscale, IT en operationele uitdagingen, zowel op hun bestaande markt als op de markt die ze nog willen ontwikkelen.

Als succesvolle multinational of transnationaal bedrijf wilt u kunnen vertrouwen op een Verzekerings- en Adviesbureau dat deel uitmaakt van een wereldwijd netwerk van kantoren, waarvan de professionals hun taal, cultuur, bezorgdheden, visie en bedrijfsdoelstellingen delen.

Crowe Callens, Pirenne, Theunissen & C° is lid van het Crowe Global netwerk, dat wereldwijd tot de 10 grootste Audit en Accountancy netwerken behoort en kan internationale klanten ondersteunen met een uitstekend dienstenaanbod dat volledig is afgestemd op de behoeften van internationale bedrijven.

Met meer dan 750 kantoren in meer dan 130 landen en meer dan 33.000 werknemers is ons netwerk wereldwijd sterk vertegenwoordigd.

 

Wat maakt ons Mid Tier netwerk anders?

Eerst en vooral ondersteunen onze netwerkkantoren een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid van de partner, waarbij de bevoegde vennoot actief betrokken zal zijn bij het leveren van diensten aan u als cliënt.

In de tweede plaats kunnen we steunen op onze sterke marktpositie, zowel in de belangrijkste economische centra (zoals China, de Verenigde Staten, de regio Azië / Stille Oceaan, het Midden-Oosten en Centraal-Amerika), als in onze buurlanden (Duitsland, Frankrijk, GB, Nederland).

En ten derde zullen wij met onze persoonlijk betrokkenheid en pragmatische aanpak snel en proactief reageren op uw vragen en verzoeken.

Crowe Global
Als lid van het Crowe Global netwerk bieden wij u, met de steun van onze internationale vennoten, een scala aan diensten waaronder productie & distributie, gezondheidszorg, life sciences, publieke sector, hotel & vrije tijd, voeding & grondstoffen, vastgoed & bouw, kleinhandel, technologie & communicatie en fintech.

Crowe Callens, Pirenne, Theunissen & C° is ook betrokken bij een aantal sector-expertisegroepen binnen het Crowe netwerk. Samen met onze subject-matter-experts kunnen wij het verschil maken bij het leveren van externe audit- en adviesdiensten aan uw onderneming.
CHAN Healthcare
Als lid van de Crowe Global Healthcare groep hebben wij onze middelen gebundeld om een van de grootste en meest ervaren dienstverleners voor de gezondheidszorg te creëren op wereldvlak, met inbegrip van interne audit, cyberbeveiliging, risicobeheer, naleving van regelgeving en financiële adviesdiensten zoals due diligence en ondersteuning bij fusies en overnames in de gezondheidszorg.

Samen met de plaats van onze firma binnen de Crowe Global’s Healthcare Specialty Group, versterkt deze combinatie de mogelijkheid van Crowe Callens, Pirenne, Theunissen & C° om de dienstverleners binnen de gezondheidszorg in België (ziekenhuizen, nationale ziektekostenverzekeraars, lokale publieke zorginstellingen, rusthuizen, zorgvoorzieningen voor ouderen) te helpen om nieuwe risico’s en financiële kwesties te beperken.

Al onze aangeboden diensten worden ondersteund door Crowe Healthcare en het Crowe Global netwerk.

Contacteer ons

Jan Van Brabant
Guy Meerbergen
International Audit & Risk Person
Crowe Callens, Pirenne, Theunissen & Co.