Leading player in our own region

Ons netwerk

In 2008 is Callens, Pirenne, Theunissen & C° toegetreden tot Crowe Global,  wereldwijd één van de 10 grootste netwerken van audit- en accountancykantoren. De organisatie telt meer dan 150 onafhankelijke accountancy- en adviesbureaus met 753 kantoren en 33,000 professionals in meer dan 130 landen.

Leiderschap
Ieder lid van Crowe Global bekleedt een leidende rol binnen zijn eigen regio en werkt met lokale experts die de lokale wetgeving uitstekend beheersen. Aldus biedt de organisatie een optimale ondersteuning voor klanten die een joint venture of uitbreiding plannen in het buitenland.

Kwaliteit en professionele dienstverlening
Ieder lid van Crowe Global onderscheidt zich door een hoog niveau van professionalisme (audit, fiscaliteit, risicobeheer en adviesverlening). Er werden gestandaardiseerde procedures voor internationale projecten uitgewerkt.

Internationale kracht
De werkzaamheden worden mede gecoördineerd door Regional Executives, welke verantwoordelijk zijn voor een specifieke regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA), Zuidoost-Azië en Noord- en Zuid-Amerika). Een centrale plaats in de strategische en operationele werking van het netwerk wordt ingenomen door de zogenaamde Key Economic Centers. Hierdoor worden ook kleinere internationale organisaties professioneel en vlot bediend binnen ons netwerk.


Contacteer ons

Philip Callens
Philip Callens
International Liaison Partner
Callens, Pirenne, Theunissen & Co.