In Belgium’s top 10 of audit and accountancy firms

Over ons

Callens, Pirenne, Theunissen & C° bekleedt als audit- en accountancykantoor sinds 1936 een vooraanstaande plaats in de top-10 van de Belgische kantoren dankzij unieke troeven:
Een sectorgerichte aanpak

Ons kantoor werkt met multidisciplinaire teams die vertrouwd zijn met de specifieke kenmerken van uw sector. Wij hebben oplossingen op maat voor de financiële sector, industriële en commerciële ondernemingen, non-profit organisaties en overheidsinstanties.

Een persoonlijke aanpak

Wie regelmatig samenwerkt met een audit- of accountancykantoor, verwacht dat de hem toegewezen medewerker zijn dossier door en door kent en de klant van begin tot einde blijft opvolgen. Als kantoor hechten wij enorm veel belang aan de continuïteit en persoonlijke aanpak.

Een internationaal netwerk

Callens, Pirenne, Theunissen & C° kan als lid van Crowe Global ook internationaal actieve organisaties optimaal ondersteunen. Met 33,000 professionals in meer dan 130 landen, behoort Crowe Global immers tot de 10 grootste netwerken van accountants en auditors wereldwijd.

Integriteit en onafhankelijkheid

Als gevolg van veranderingen in de regelgeving en de externe druk tot goed bestuur (Corporate Governance), zijn ondernemers meer dan ooit op zoek naar dienstverleners buiten de “Big Four”, die garant staan voor een integere en onafhankelijke dienstverlening. Het is net om deze integriteit en onafhankelijkheid dat Callens, Pirenne, Theunissen & C° alom gewaardeerd wordt.

Over ons

Ons team

Onze kantoren

Onze waarden

Onze uitdagingen

Onze erkenningen

Ons netwerk

Transparantieverslag

Ons team

Onze kantoren

Onze waarden

Onze uitdagingen

Onze erkenningen

Ons netwerk

Transparantieverslag

Contacteer ons

Philip Callens
Philip Callens
International Liaison Partner
Callens, Pirenne, Theunissen & Co.