accountancy

Corporate Finance

Uw onderneming verkopen, een bedrijf overnemen of grote investeringen zijn belangrijke strategische beslissingen. Onze experten staan voor u klaar!

Financiële planning

Financiering is van cruciaal belang doorheen de levensloop van uw onderneming, of het nu gaat om groei, overnames, uitbreidingen of herstelplannen. Onze adviseurs staan voor u klaar om uw cijfers grondig te analyseren, te bepalen welke financieringsmogelijkheden het beste bij uw onderneming en uw actuele situatie passen en op basis daarvan een investeringsplan op te maken.

 

Waardering bedrijf

Gaat u een bedrijf overnemen of wenst u uw onderneming zelf te verkopen? Een objectieve en correcte waardebepaling van een onderneming bepaalt een geslaagde verkoop of overname.

De waarde van een onderneming wordt bepaald door meerdere facetten, zowel financiële als niet-financiële (bijv. sector, product, businessmodel, …). Onze adviseurs geven met de waardering niet alleen een totaalbeeld van alle facetten die de waarde van een onderneming mee beïnvloeden, maar ook financiële inzichten en transparantie in de onderneming. Daarnaast geven onze experten u deskundig advies over hoe u de waarde van uw onderneming kunt maximaliseren.

 

Begeleiding bij verkoop onderneming

U heeft beslist om uw onderneming te verkopen of wilt als familiebedrijf uw onderneming overlaten aan de volgende generatie? Ons team van experten begeleidt u bij elke stap in dit complex transactieproces en geeft u het nodige advies en inzicht.

 

Begeleiding bij overname bedrijf

Overnametransacties zijn een complex gebeuren: er zijn tal van risico’s aan verbonden, zowel financiële, fiscale, juridische als commerciële risico’s. Onze experten brengen alle mogelijke risico’s in kaart en geven u een analyse van die risico’s tijdens de onderhandelingsperiode en komen met gepaste oplossingen en advies zodat u uw groeiambities kan waarmaken.