accountancy

Accountancy & Rapportering

Accounting is zoveel meer dan gewoon boekhouding. Wij weten dat uw bedrijf heel specifieke noden heeft en spelen daar dan ook op in.

Accounting is zoveel meer dan gewoon boekhouding. Wij weten dat uw bedrijf heel specifieke noden heeft en spelen daar dan ook op in. Onze teams zijn zo opgebouwd dat u zich enkel met het belangrijkste hoeft bezig te houden: uw bedrijf doen groeien. Wij zorgen voor al de rest. U mag gerust zijn, want onze gespecialiseerde accountancy unit heeft ervaring met bedrijven van alle formaten en uit alle sectoren. Dus we weten wat u nodig heeft!

Een aantal zaken die we voor u (kunnen) oplossen:

  • Het kiezen en implementeren van nieuwe accounting software voor uw bedrijf
  • Uw boekhouding deels of volledig overnemen (outsourcing) en uw jaarrekening samenstellen
  • U bijstaan met financiële planning en strategisch advies
  • Uw rapportage op managementniveau optimaliseren

Quick wins & lange termijn

Reken op ons en laat u verrassen door hoe efficiënt en grondig we zijn. Op korte termijn kijken we waar er quick wins mogelijk zijn, maar ons einddoel is een samenwerking op de lange termijn, waarbij u in alle vertrouwen aan de toekomst van uw bedrijf werkt. Wetende dat u daarvoor kan beschikken over een onberispelijke boekhouding en over bruikbare en duidelijke rapportage. Dankzij ons zal u te allen tijde weten hoe uw bedrijf er op financieel vlak voorstaat.

Online boekhouding

Teneinde u toe te laten uw administratie volledig zelf te voeren en/of op te volgen, werken wij samen met Exact Software. Exact Online biedt een online platform welke u toelaat om uw administratie volledig zelf te beheren en op te volgen.  Hierdoor kan u een beroep doen op ons kantoor voor de taken die bijkomende expertise vergen.  Bovenaan de pagina heeft u éénvoudig toegang tot uw eigen boekhouding. 

Rapporteringen

Een boekhouding moet meer zijn dan alleen maar het samenstellen van historische cijfers.  Wij binnen Crowe Spark weten dat cijfers waardevolle informatie bevatten voor uw onderneming.  Een professionele rapportering op maat van uw onderneming, rekening houdende met budgetten en ratio's is onontbeerlijk voor elke groeiende organisatie. 

Met behulp van diverse softwaretools stellen wij de juiste rapportering samen, gekoppeld aan uw administratie.  Dit alles in combinatie met real-time linken met uw financiële gegevens, loongegevens en uw verkoopsoftware, zorgt voor een up-to-date rapportering die u kan gebruiken voor het opvolgen van uw KPI's. 

Indien u dat wenst, combineren we onze expertise op vlak van accountancy ook met onze expertise op vlak van fiscaliteit, personeelsbeleid en juridische advies. Contacteer ons om na te gaan hoe we de werking van uw bedrijf kunnen verbeteren.