invest

Investeren

Geen taak voor één persoon

Werd er een overnamebod op uw bedrijf gedaan of bent u zelf op overnamepad? Zorg dat u zeker van uw stuk bent, want er staat veel op het spel. Een overnameproces is niet eenvoudig. Integendeel, het bevat tal van onbekende factoren en elementen. Eigenlijk is het zelfs zo complex dat we intern een beroep doen op verschillende experts in verband met financiering, fiscaliteit, HR en administratie. Zo zorgen we ervoor dat alle risico’s gedekt zijn.

Aan het overnemen?

Dan wilt u natuurlijk zeker zijn dat het bedrijf dat u gaat overnemen niet in (onverwachte) slechte papieren zit. Dat zoeken we met de nodige due diligence voor u uit, zodat u met een gerust gemoed uw zaak kan doen groeien. Daarna ondersteunen we u met het integreren van deze overname in uw huidige situatie.

Concreet betekent dit voor u hulp met:

  • Begeleiden van de overnamegesprekken
  • Due dilligence nazicht van de overnamekandidaat (fiscaal, financieel, sociaal en juridisch)
  • Correcte documenten voorzien met alle afspraken tussen de partijen
  • Uitrollen van een integratieplan voor na de overname

Dankzij deze ondersteuning weet u perfect of de overnamekandidaat voor u geschikt is en kan deze naadloos binnen uw organisatie geïntegreerd worden.

Wordt uw bedrijf overgenomen?

We helpen uw belangen veilig te stellen bij de onderhandelingen. Dat kan door in overleg met u na te gaan wat uw financiële waarde is, maar ook door op zoek te gaan naar een win-winsituatie met de overnemende partij.

Maak een beredeneerde beslissing en kies voor advies over:

Marc Verbeek

"Een grondige, deskundige en multidisciplinaire voorbereiding is een absolute voorwaarde voor het succes van elke overname."

Contacteer Mij

Marc Verbeek
Marc Verbeek
Belastingsconsulent
Crowe Spark