Samenwerking Noëth

Accountantskantoor Unnu bundelt haar krachten met Crowe Spark

Natacha Decorte
30-5-2022
Samenwerking Noëth

Het in Aartselaar gevestigde accountantskantoor Unnu sluit zich aan bij accountants en belastingadviseurs Crowe Spark. Hiermee bouwt Crowe Spark haar kantoren verder uit in Antwerpen en verwelkomen zij 9 nieuwe collega’s in het team.

-

De samenwerking tussen beide kantoren is een weloverwogen beslissing die tot stand is gekomen door regelmatig overleg over marktwijzigingen, softwaretools en strategie.
‘Door de koppen regelmatig bij elkaar te steken konden we vaststellen dat ons DNA en onze manier van werken zeer nauw aansluit bij elkaar’, aldus Bart Apers Managing Partner bij Crowe Spark.

Kwaliteit en collegialiteit zijn altijd de gemeenschappelijke drijfveren geweest van beide kantoren.
Niet toevallig waren beide kantoren eind 2021 elk afzonderlijk één van de vijf winnaars van de EXACT award Officium Universalis.

Crowe Spark heeft momenteel 67 medewerkers met vestigingen in Antwerpen, Bornem en Mechelen. Met de aansluiting van Unnu loopt dit op naar 76 medewerkers verspreid over de 3 vestigingen in Vlaanderen.
Het doel van deze samenwerking is de uitbreiding van onze accountantsexpertise. Dit vormt een belangrijk onderdeel van ons advieskantoor dat zich richt op verschillende expertisedomeinen. 

-

Over Crowe Spark

Crowe Spark is een multidisciplinair kantoor met 76 medewerkers, verspreid over 3 vestigingen in Antwerpen, Mechelen en Bornem. We richten ons vandaag op KMO ondernemingen die nationaal- en internationaal gevestigd zijn. We hebben vier luiken binnen onze organisatie. Het éérste luik bestaat uit een team van accountants die voornamelijk financiële en boekhoudkundige dienstverlening aanbieden. In het tweede luik hebben we een team van fiscale medewerkers die zich richten op vennootschapsbelasting, btw, internationale fiscaliteit, ...  Het derde luik bestaat uit HR & Payroll, waarin we loonadministratie en advies omtrent nationale en internationale tewerkstelling aanbieden naar onze klanten. Het laatste luik bestaat uit een team van advocaten die gespecialiseerd zijn in Ondernemings- en Sociaal Recht.

 

 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Apers, Managing Partner.
Crowe Spark, [email protected], 0032 (0)3 216 07 08.