Samenwerking Noëth

Crowe Spark en Accountancy Noëth bundelen krachten

Grootste speler in regio Mechelen/Klein-Brabant

Bart Apers
27-1-2020
Samenwerking Noëth
Een toekomstgericht verbond

Crowe Spark, een toonaangevende speler in accountancy, tax, legal en hr-consultancy met kantoren in Antwerpen, Mechelen en Brussel en Accountancy Noëth met vestigingen in Mechelen en Bornem, slaan de handen in elkaar. Zo worden ze de grootste regionale speler in Mechelen/Klein-Brabant en genieten de klanten van de synergieën en bijkomende expertise. 


Grootste speler in de regio Mechelen en Klein-Brabant


Door de krachten te bundelen kiezen beide bedrijven voor een toekomst samen. “Er zijn natuurlijk heel wat gesprekken aan voorafgegaan, maar we zijn blij dat de samenwerking nu ook officieel vorm heeft gekregen”, geeft Bart Apers managing partner van Crowe Spark aan. “Door deze samenwerking breiden we onze regionale klantenportefeuille uit en versterken we onze positie in een concurrentieel landschap.”


Sterke synergie


Ook bij Nadine Ringoot, gedelegeerd bestuurder van Accountancy Noëth, klinkt een positief geluid. “In de praktijk verandert er voor onze klanten weinig, maar door de samenwerking kunnen ze wel beroep doen op uitgebreide kennis van Crowe Spark, het internationale netwerk en de talrijke specialisten. We bouwen aan een gezamenlijke toekomst, waarbij we blijven inzetten op nabijheid - de regionale kantoren blijven behouden - maar net zo goed investeren in een verdere digitalisering. Nog een aspect waar Crowe Spark al heel wat stappen in heeft gezet en onze klanten de vruchten van kunnen plukken.”


Vincent Van Himbergen stapt in als vennoot 


Een belangrijk aspect is dat iedereen aan boord blijft en dat de bestaande en nieuwe klanten een nog uitgebreidere dienstverlening krijgen. Ze kunnen nog steeds bij hun vaste contactpersoon terecht. Nadine Ringoot blijft actief, maar krijgt in Bornem versterking van Vincent Van Himbergen. Vincent bouwde heel wat ervaring op binnen Crowe Spark en zal nu als vennoot mee zijn schouders zetten onder de gezamenlijke toekomst. 

Door onze regionale en internationale kennis te bundelen, zijn we perfect geplaatst om elke onderneming, van start-up tot internationale KMO, te ondersteunen en op een kwalitatieve manier te helpen bij hun groei”, besluit Bart Apers. 


Meer informatie? 


Wenst u bijkomende informatie over de samenwerking of beeldmateriaal? Contacteer Bart Apers op het nummer +32 (0)3 216 07 08 of via [email protected]. Beeldmateriaal in hoge resolutie op aanvraag beschikbaar.