Crowe Spark Syneton Award

De voordelen van ons digitale platform voor jou?

Bart Apers
18-11-2019
Crowe Spark Syneton Award

Bij Crowe werken we volledig gedigitaliseerd. Niet enkel omdat het voor ons makkelijker werkt, maar vooral omdat ook jij als klant er voordeel bij hebt. Als ondernemer win je immers heel wat tijd door digitaal te boekhouden, houd je het overzicht en druk je de kosten. Wij zetten de voordelen even op een rijtje. 


Tijds- en efficiëntiewinst 


Komen quasi al jouw facturen tegenwoordig digitaal binnen? Mooi zo, want deze facturen kun je door ze simpelweg te forwarden of op ons platform op te laden, gelijk verwerken. Zo moet je alvast geen facturen meer printen en fysiek komen langsbrengen. Reken maar uit je tijds- en efficiëntiewinst. Uiteraard behouden wij de controle en valideren we achter de schermen de facturen. Zo mag je er zeker van zijn dat alles correct verloopt. 


Een makkelijk bruikbaar platform


Nee, je moet geen raketgeleerde zijn om met ons platform overweg te kunnen. We hebben voor een makkelijk bruikbare interface gekozen, zodat je er snel mee weg kunt. 


Veilig en snel 


Onze oplossing is veilig en betrouwbaar. De hosting zit in gecertificeerde datacenters in de Europese Unie. We zijn volledig in orde met de GDPR-wetgeving en dagelijks zorgen we voor een backup. Zo kunnen er nooit gegevens verloren gaan. 


Snel bonnetjes inscannen


Met onze handige app scan je eenvoudig en snel je bonnetjes in. Een foto nemen, uploaden en klaar. Zo speel je nooit meer bonnetjes kwijt en winnen ook wij heel wat tijd. Dat voel jij uiteraard in je kosten. 


Meer weten over onze digitale manier van werken? Geef ons een seintje en we maken graag met jou een afspraak om de mogelijkheden te bekijken. Stap over op digitaal boekhouden en ervaar de voordelen.