Crowe Spark

Crowe Horwath Vanhuynegem Associates wordt Crowe Spark

Bart Apers
26-6-2018
Crowe Spark
Crowe Spark

Het adviesbureau voor accountancy, fiscaliteit en internationale tewerkstelling Crowe Horwath Vanhuynegem Associates, met kantoren in Antwerpen, Mechelen en Brussel, wordt Crowe Spark. Die naamsverandering komt er samen met de internationale rebranding van Crowe Horwath International naar Crowe Global.

Crowe Horwath International, een wereldwijd netwerk van accountants en fiscaal adviseurs, verandert haar naam in Crowe Global. Het signaal voor Crowe Horwath Vanhuynegem Associates, één van de twee Belgische leden, om ook haar eigen naam een make-over te geven.

“Wij hebben er bij Vanhuynegem Associates voor gekozen om onze naam te veranderen in een inspirerende en internationaal klinkende naam: Crowe Spark”, aldus managing partner Bart Apers. “Een kortere, maar ook internationaal bruikbare naam die aangeeft dat we er als adviseurs uitspringen, maar ook dat we de vonk willen zijn die er voor zorgt dat de zaken van onze klanten versnellen.”

Opkomende internationalisatie van kmo’s

Crowe Global is een netwerk van 221 onafhankelijke accountancykantoren in 130 landen die diensten leveren aan multinationale klanten. Samen vormen zij het achtste grootste accountancynetwerk ter wereld.

 

Crowe Spark is gespecialiseerd in adviesverlenging op vlak van accountancy, vennootschapsbelasting, BTW en internationale tewerkstelling, en heeft ongeveer 500 klanten in België, voornamelijk op de as Antwerpen, Mechelen en Brussel. “Ongeveer de helft daarvan is ook internationaal actief. Veelal grotere buitenlandse groepen die hier een vestiging hebben, waarvoor onze gespecialiseerde knowhow en advies over vennootschapsbelasting, BTW en grensoverschrijdende tewerkstelling heel belangrijk is”, zegt Apers.

 

Door de toenemende digitalisering is het bovendien voor Belgische opstartende bedrijven en kmo’s steeds gemakkelijker om ook internationaal actief te zijn. “Als lid van het internationale Crowe-netwerk, zorgen we ook dat ze in het buitenland de nodige professionele ondersteuning krijgen van Crowe Global”, besluit Apers.

Bart Apers
Bart  Apers
Managing Partner
Crowe Spark