Christophe Haan aan als nieuwe Chief Operating Officer

Natacha D.
16-3-2023

Crowe Spark is de laatste jaren enorm gegroeid. Vorig jaar mochten zij niet alleen Crowe Spark Unnu maar ook Crowe Spark Legal welkom heten binnen de groep. "We zijn niet alleen gegroeid in medewerkers maar we kennen ook een uitbreiding van onze dienstverleningen", aldus Bart Apers, Managing Partner bij Crowe Spark. Om deze groei in goede banen te leiden was het noodzakelijk om het managementteam verder uit te breiden.

 

Christophe Haan startte zijn loopbaan in 1996 in de telecommunicatiesector en heeft sindsdien een ruime ervaring opgedaan in verschillende commerciële en leidinggevende functies in diverse sectoren.

 

Christophe is geen onbekende voor de organisatie, hij was namelijk van 2018 t.e.m. 2019, CEO van Accountancy kantoor Noëth, welke in 2020 werd geïntegreerd binnen de Crowe Spark groep.  "Wij hebben elkaar in de periode leren kennen, weliswaar aan de andere kant van de onderhandelingstafel", lacht Apers. "Ik heb er alle vertrouwen in dat Christophe een meerwaarde zal betekenen in onze organisatie om onze strategische doelstellingen verder mee uit te bouwen".

 

Crowe Spark staat bekend om het ontzorgen van verschillende ondernemingen door snel, accuraat en kwaliteitsvol advies te verlenen binnen verschillende domeinen. De onderneming is geëvolueerd van een accountancy & tax kantoor tot een multidisciplinair kantoor waar ondernemingen terecht kunnen voor uitgebreid advies.

 

Het is de volgende logische stap voor de organisatie, waarin het management, Christophe van harte welkom heet binnen het team en Crowe Spark.

 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Apers, Managing Partner.
Crowe Spark, [email protected]0032 (0)3 216 07 08.