Laurent Janssens

Laurent Janssens vervoegt Callens, Pirenne, Theunissen & C°

Patrick Soenen
24-1-2019
Laurent Janssens
Insert Featured Image Caption
Laurent Janssens vervoegt Callens, Pirenne, Theunissen & C°

Informatietechnologie speelt een steeds belangrijkere rol in elk bedrijf en elke organisatie. Beperken van de IT risico’s en opleveren van voordelen zijn daarom steeds essentiëler voor het succes van een bedrijf of een organisatie.

Callens, Pirenne, Theunissen & C° heeft de afgelopen jaren een breed scala aan IT-audit- en adviesdiensten ontwikkeld. Naast het voldoen aan wettelijke en reglementaire vereisten, is ons doel om de bestuursorganen (raad van bestuur, audit comité…) en het uitvoerend management van onze klanten te adviseren bij het beheer van bedrijfsrisico’s die gepaard gaan met digitale transformatie.

Philip Callens, CEO en partner, is verheugd Laurent Janssens te verwelkomen als IT-auditdirecteur: "Dankzij IT audit- en consultancy zullen we ons bestaand klantenbestand uitbreiden en onze activiteiten versterken. De uitgebreide sectorcompetenties van onze deskundigen stelt ons in staat om totaaloplossingen aan te bieden aan onze klanten.  Met kantoren in Brussel, Antwerpen, Kortrijk, Hasselt, Namen en Verviers kunnen we klanten uit alle regio's van het land op kwalitatieve manier van dienst zijn.”

Laurent Janssens brengt een uitgebreide kennis van IT-audit en consultancy, gebaseerd op 25 jaar ervaring in informatie-technologie als consultant of interim-manager. Laurent heeft verschillende opdrachten uitgevoerd, zoals IT-management, project- en portfoliobeheer, IT-audit, risicobeheer, digitale transformatie, veiligheid en GDPR projecten in een brede waaier van bedrijfssectoren, zoals de financiële sector, niet-gouvernementele organisaties, openbare diensten, nutsbedrijven, gezondheid, onroerend goed en transport. Patrick Soenen als lid van de raad van bestuur staat volledig achter de ontwikkeling: "De samenwerking biedt een unieke gelegenheid om een dynamisch team van IT-audit- en adviesdeskundigen te ontwikkelen om de huidige en toekomstige uitdagingen van onze klanten aan te gaan." 

Laurent zal samen met Yves Carlier IT-audit- en adviesdiensten aan onze klanten aanbieden door de dienstenportfolio te ontwikkelen op het gebied van IT-governance, IT-audit, IT-risicobeheer, GDPR / DPO “als een service”, informatiebeheer en cyberbeveiliging.

Over Callens, Pirenne, Theunissen & C °

Callens, Pirenne, Theunissen & C° bekleedt als audit- en accountancykantoor sinds 1936 een vooraanstaande plaats in de top-10 van de Belgische kantoren en is gerenommeerd voor zijn sterke sectorgerichte aanpak. Het kantoor wordt bij zijn klanten zeer gewaardeerd voor zijn persoonlijke aanpak, integriteit en onafhankelijkheid.

Over Crowe Global

Crowe Global is wereldwijd het 8ste grootste netwerk van audit-, advies- en accountancykantoren. Met zijn kerndoel “Smart Decisions - Lasting value' gebruikt Crowe zijn diepgaande branchekennis om auditservices aan publieke en private entiteiten te verlenen. Crowe helpt klanten hun doelen te bereiken met audit, fiscaliteit, risicobeheer en adviesverlening. Het netwerk bestaat uit meer dan 220 onafhankelijke accountants- en adviesbureaus met 33.000 professionals in meer dan 130 landen over de hele wereld. Crowe Global onderscheidt zich al bijna 100 jaar in de markt door slimme beslissingen te nemen die duurzame waarde bieden aan klanten en de gemeenschappen waarin we leven en werken.

Voor meer informatie, contacteer

Philip Callens, [email protected]

Laurent Janssens,
[email protected]

Patrick Soenen,
[email protected]